casamance

Casamance

Casamance heeft een ontwerpstudio, met stylisten, coloristen en grafisch ontwerpers. Die investeren al hun passie in het ontwerpen van de exclusiefste behangen voor uw interieur. Vanzelfsprekend voldoen deze aan de hoogste eisen.

Casamance behang

Wil je jouw interieur aanpassen, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Voordat je muurtjes gaat afbreken of jouw meubels weg gaat doen, kun je met kleine aanpassingen al een hoop bereiken. Een behang van Casamance kan ervoor zorgen dat jouw huis er weer stijlvol uitziet. In ons assortiment vind je ruim aanbod aan kleuren en printjes van dit unieke merk. Wij van PVS Woninginrichting vertellen je er graag meer over.  

Kies voor Franse klasse met Casamance

Als je aan het merk Casamance denkt, denk je meteen aan Frankrijk. De stijlvolle motieven, kleuren en patronen zorgen ervoor dat jouw huis wordt omgetoverd tot een heus Frans sprookjeskasteel. De ontwerpen van Casamance Nederland stralen dezelfde luxe uit als de paleizen uit de Franse Keizertijd en zijn tegelijkertijd helemaal van nu. Casamance behang is niet alleen geschikt voor jouw woning, maar kan ook voor extra sfeer zorgen in jouw restaurant, bed & breakfast of hotel. Door de luxe uitstraling van de zilver- en goudkleurige patronen zullen jouw gasten en klanten zich écht koning voelen. Wil je weten wat PVS Woninginrichting te bieden heeft op het gebied van behang? Bekijk dan alvast de brochure op onze website om de nodige inspiratie op te doen. Kom je er niet uit of twijfel je over het soort Casamance behang dat je wilt nemen? Breng een bezoekje aan onze showroom en wij voorzien je graag van passend advies. Heb je je keuze gemaakt? Dan kun je via onze website eenvoudig een offerte aanvragen.  

Uniek behang voor jouw interieur

Een mooi behang mag niet in jouw huis ontbreken. Een behang geeft net die unieke draai aan jouw interieur die verf niet kan geven. Als je het moeilijk vindt om jouw persoonlijke stempel op jouw woning te drukken, kan een Casamance behang uitkomst bieden. De prints en patronen van dit unieke merk zijn echte eye cactchers en bouwstenen voor jouw interieur. Zijn de Franse designs toch niet helemaal jouw smaak? Bekijk dan ook de wandbekleding van Rebel walls. Dit merk staat bekend om zijn kleurrijke en moderne prints die eveneens uniek zijn.  

Behang van Casamance upgraden

Wil je je interieur compleet veranderen? Dan is een opvallend Casamance behang een goede stap in de richting, maar wellicht nog niet voldoende. Maak het geheel af met enkele accessoires van PVS Woninginrichting. Onze decoratiestukken zijn opvallend en kunnen hét pronkstuk van jouw woning worden. De luxueuze uitstraling van de ornamenten sluiten perfect aan bij de designs van Casamance. Daarnaast moet je je natuurlijk ook comfortabel voelen in je woning. Dat betekent echter niet dat jouw woning er niet stijlvol uit kan zien. Met de sierkussens uit ons assortiment haal je zowel klasse als stijl in huis. Wij weten ook dat niet elk kussen of plaid past bij het opvallende Casamance behang, maar door de ruime keuze vind je altijd behang en kussens die perfect op elkaar aansluiten.  

Maak van jouw huis een thuis met PVS Woninginrichting

Zoals we al zeiden kun je bij ons terecht voor vrijwel de gehele styling van jouw interieur. Of je nu op zoek bent naar nieuwe gordijnen, Casamance behang of toe bent aan je nieuwe vloer, bij ons vind je het allemaal. Omdat wij onze partners zorgvuldig selecteren, kunnen wij kwaliteit en jarenlang plezier garanderen. Hoewel wij een nieuwe speler zijn op het gebied van interieur, weten wij wel hoe jij zowel van je huis als van je tuin een fijne plek kunt maken. Op het gebied van tuininrichting zijn wij al een tijdje actief onder de naam PVS Buitenleven en zijn dan ook inmiddels een belangrijke speler geworden in deze branche. Met onze kennis en kunde hebben wij PVS Woninginrichting succesvol kunnen lanceren. Wil jij je gelukkig voelen in jouw huis én tuin? Neem dan contact met ons op en wij kijken graag wat we voor jou kunnen betekenen.  

Winkelwagen
Scroll naar boven