Beautifloor

Beautifloor biedt betaalbare en kwalitatieve PVC en laminaatvloeren. Die niet alleen mooi, maar ook eenvoudig te installeren en te onderhouden is? Kies dan voor de uitgebreide collectie PVC en laminaatvloeren van Beautifloor.

Beautifloor voor een kwaliteitsvloer

Betaalbare PVC vloeren van Beautifloor
Dankzij een combinatie van trendy fotorealistische dessins, voelbare oppervlaktestructuren en royale afmetingen van de stroken, zijn Beautifloor PVC Design vloeren een belangrijke rol gaan spelen binnen de pvc vloeren markt. Beautifloor PVC vloeren bieden volop ruimte voor creativiteit en geven je alle ruimte voor decoratieve verwerkingsmogelijkheden. Door het gebruik van decorstrips krijgt de vloer al een geheel andere look, maar ook legpatronen met bijvoorbeeld borderranden en visgraatmotieven zijn allemaal mogelijk.

Geschikt voor vloerverwarming
Alle vloeren in de Beautifloor PVC collectie zijn geschikt voor vloerverwarming- en vloerkoeling. Ook zijn de vloeren waterbestendig, hebben ze een hoge slijtvastheid en zijn ze bestendig tegen krassen en vlekken. Voor optimaal wooncomfort zijn PVC vloeren geluidwerend met een erg aangenaam loopgeluid.

Eenvoudig in onderhoud
Beautifloor PVC vloeren vragen weinig onderhoud. De schoonmaak beperkt zich tot regelmatig stoffen en dweilen. Om de vloer lang in een goede conditie te houden, adviseren wij de vloer na plaatsing te voorzien van PVC Polish. De frequentie voor periodiek onderhoud is ontzettend afhankelijk van de gebruiksintensiteit, de hoeveelheid vuil die er mee naar binnen wordt gelopen en de wijze waarop het dagelijks onderhoud wordt uitgevoerd. Wij adviseren een goede schoonloopmat te plaatsen om nog langer te genieten van je nieuwe PVC vloer.

Garantie
Beautifloor PVC vloeren hebben een uitstekende kwaliteit. Mocht er onverhoopt toch iets met de vloer gebeuren, dan kun je aanspraak maken op jarenlange garantie.

Een laminaatvloer voor iedere woonstijl
Strakke moderne vloeren met oog voor detail; dat is de laminaat collectie van Beautifloor. De collectie bestaat uit de waterbestendige series Houston, Dallas en Austin en daarnaast de Ardennen, West-Vlaanderen en Henegouwen met maar liefst 52 aantrekkelijke uitvoeringen in totaal. Zo is er altijd een geschikte Beautifloor laminaatvloer voor jouw wensen. Bijna alle laminaat series hebben daarnaast Embossing in Register, waarbij de filmlaag en de structuurlaag gelijk aan elkaar lopen voor een nog realistischer effect.

De Austin en Dallas series zijn uitgevoerd met een v-groef rondom. Individuele planken vallen zo extra op. De Dallas serie heeft daarnaast een pressed groef, dat wil zeggen dat de planktekening zelfs in de voeg doorloopt. Niet van echt te onderscheiden!

De West-Vlaanderen serie is afgewerkt met een 2-zijdige voeg die de zijkanten van de planken op een subtiele manier accentueert. Hierdoor lijkt de ruimte optisch nog groter.

De Houston en Ardennen series zijn afgewerkt zonder v-groef. Hiermee krijg je een prachtige vlakke vloer en bepaalt het decor de sfeer in de ruimte.

De Henegouwen en Dallas series zijn uitgevoerd in extra brede planken, wat zorgt voor een kamer die groter lijkt met een extra moderne uitstraling door een grotere afstand tussen de v-groeven.

Waterbestendige vloeren met HydroShield
Onze Houston, Dallas en Austin series zijn waterbestendig. De HydroShield beschermingstechnologie en het gerenommeerde kliksysteem voorkomen dat water of andere vloeistoffen in de voegen sijpelen, waardoor deze vloeren perfect geschikt zijn voor elke ruimte in huis, van woonruimtes en slaapkamers tot keukens en badkamers.

Gemakkelijke plaatsing dankzij klikverbinding
Alle series uit de Beautifloor Laminaat collectie zijn door het Uniclic systeem eenvoudig te leggen en zijn zeer stabiel. De Uniclic verbinding zorgt voor een zeer hoge treksterkte, waardoor de vloeren erg duurzaam zijn. Ga je verhuizen? Dan kun je jouw laminaatvloer eenvoudig meenemen! Ook zijn alle Beautifloor laminaat vloeren geschikt voor vloerverwarming.

Voor een woning waarin geleefd wordt
Beautifloor laminaatvloeren zijn dankzij de ijzersterke slijtlaag bestand tegen een stootje. Ook zijn ze door het vuilafstotende karakter zeer eenvoudig te onderhouden met een stofzuiger of door lichtvochtig te reinigen met een professionele laminaatreiniger. De Austin, Houston en Dallas series zijn daarnaast ook geheel waterbestendig! De inloop van vuil en vocht kan voorkomen worden door een goede inloopmat te plaatsen bij alle ingangen van de woning.

Garantie
Beautifloor laminaat vloeren hebben een uitstekende kwaliteit. Mocht er onverhoopt toch iets met de vloer gebeuren, dan kun je aanspraak maken op jarenlange garantie.

Kies voor gemak met Beautifloor Klik Vinyl
Ben je op zoek naar een vloer die niet alleen mooi, maar ook eenvoudig te installeren en onderhouden is? Dan is Beautifloor Klik Vinyl de perfecte keuze. Door de prachtige houtdessins, voorzien van een houtnerfstructuur, is het net alsof je een houten parketvloer in je woning hebt liggen. Beautifloor Klik Vinyl vloeren zijn niet alleen geschikt voor woon- en slaapkamers, maar ook goed voor installatie in keukens en kantoorruimten. En dankzij de krasbestendige toplaag ben je gegarandeerd van jarenlang woonplezier.

Comfortabel wonen
Een vinyl vloer voelt heel plezierig aan de voeten en is daardoor zeer comfortabel. Door de PVC toplaag en onderlaag van kurk heeft Beautifloor Klik Vinyl een prettig loopgeluid. Ook kunnen deze vloeren zonder problemen worden geinstalleerd op vloerverwarming. Samen met de optimale geluiddemping en het warmte isolerende karakter zorgt dit voor heerlijk woongenot.

Gemakkelijke plaatsing dankzij Uniclic
Dankzij het Uniclic systeem zijn de vloeren zeer eenvoudig en zonder lijm te leggen. Ook kunnen ze gemakkelijk gedemonteerd worden. Ideaal als een vloer meeverhuisd moet worden. De vinyl toplaag van de vloeren is bevestigd op een hoogwaardige en vochtwerende HDF tussenlaag, waarbij de onderlaag van kurk is. Hierdoor zijn de vloeren uitermate sterk.

Geschikt voor vloerverwarming
Alle vloeren in de Beautifloor Klik Vinyl collectie zijn geschikt voor vloerverwarming- en vloerkoeling. Ook zijn de vloeren waterbestendig, hebben ze een hoge slijtvastheid en zijn ze bestendig tegen krassen en vlekken. Voor optimaal wooncomfort zijn Klik Vinyl vloeren geluidwerend met een erg aangenaam loopgeluid. Welke kenmerken jouw favoriete vloer nog meer heeft ontdek je op de productpagina.

Garantie
Beautifloor Klik Vinyl vloeren hebben een uitstekende kwaliteit. Mocht er onverhoopt toch iets met de vloer gebeuren, dan kun je aanspraak maken op jarenlange garantie.

Betaalbaar Rigid PVC van Beautifloor
De Beautifloor Rigid PVC collectie staat voor warmte, trendgericht en absolute kwaliteit. Samen met de vaste 10dB ondervloer en waterbestendige toplaag een waar woongenot voor elk huis! Kies je voor een houtstructuur of wil je toch graag die betonnen look in je woning? De Monte, Lago en Castello serie zijn eenvoudig te combineren met alle woonstijlen. Ga je verhuizen en wil je die mooie Rigid vloer graag meenemen? Dat kan ook! Alle Beautifloor Rigid PVC vloeren zijn eenvoudig zonder lijm te plaatsen door de Uniclic of Unidrop klikverbinding.

Geschikt voor vloerverwarming én vloerkoeling
Alle vloeren in de Beautifloor Rigid collectie zijn met een warmteweerstand tussen 0,04m² K/W en 0,047m² K/W geschikt voor watergedragen vloerverwarming tot een maximale oppervlaktetemperatuur van 27˚C. Ook kan een Beautifloor Rigid vloer worden toegepast bij vloerkoeling. De vloeren waterbestendig, eenvoudig te plaatsen, hebben een hoge slijtvastheid en zijn bestendig tegen krassen en vlekken. Voor optimaal wooncomfort zijn Rigid PVC vloeren geluidwerend met een erg aangenaam loopgeluid.

Gemakkelijk te onderhouden
Alle Beautifloor Rigid PVC vloeren zijn geheel waterbestendig en tevens eenvoudig in onderhoud. Stofzuigen of stofwissen en afnemen met een licht vochtige dweil met PH-neutrale schoonmaakmiddelen is voldoende. De frequentie voor periodiek onderhoud is ontzettend afhankelijk van de gebruiksintensiteit, de hoeveelheid vuil die er mee naar binnen wordt gelopen en de wijze waarop het dagelijks onderhoud wordt uitgevoerd. Wij adviseren een goede schoonloopmat te plaatsen om nog langer te genieten van je nieuwe Rigid PVC vloer.

Plank opbouw
Onze plank en tegel series Lago, Monte en Castello hebben zelfs een vaste 10dB ondervloer, waardoor de vloer nog meer geluid dempt en gemakkelijk te plaatsen is. De dubbele glasvezel kern samen met de kras- en vlekresistente toplaag van PVC zorgen voor een stabiele vloer met een minimale werking en een fijn loopgeluid.

Garantie
Beautifloor Rigid PVC vloeren hebben een uitstekende kwaliteit. Mocht er toch een gebrek aan het product zijn, dan kun je aanspraak maken op de jarenlange garantie. Beautifloor biedt een prachtige vloer die je jarenlang woonplezier garandeert.

Winkelwagen
Scroll naar boven