keje-raamhor

KeJe raamhorren

De montage gaat d.m.v. magneet- en staalband dat op de glaslatten van het kozijn wordt geplakt. De jaloezie bevindt zich zelf tussen de glaslatten waardoor een nagenoeg vlak geheel ontstaat, waardoor het raam maximaal geopend kan worden.

Keje raamhorren

Door het ontwerp van een vlak aluminium frame, waar de jaloezie in zit geïntegreerd, is dit product een sfeervolle aanvulling op de woning. Dit product is uitermate geschikt voor een badkamer. Tevens wordt dit product geproduceerd zonder optrekkoord, wat er voor zorgt dat dit product een child safety product is.

De trekbalk kan enkel van boven naar beneden worden bedient, waarbij de lamellen gekanteld kunnen worden. Met een ruime keus aan lamelkleuren en 4 standaard RALkleuren frame (afwijkend ook mogelijk tegen meerprijs), kunt u uw eigen sfeer creëren in huis dankzij onze producten.

Inzethorren / klemhor

Een inzethor op maat is een eenvoudige, maar praktisch hor voor je draaikiepraam. Inzethorren kun je plaatsen en weghalen door de hor vast- of los te klikken in het kozijn. De hor is te bevestigen met behulp van speciale klemmen, waardoor boren en schroeven overbodig zijn. Keje inzethorren zijn daardoor heel geschikt voor kunststof kozijnen, maar ook voor houten en aluminium kozijnen die naar binnen toe openen.

Inzethor – praktisch en eenvoudig

Met een inzethor is een doeltreffende hor voor elk draaikiepraam. De hor houdt beestjes prima buiten, terwijl er wel frisse lucht binnenkomt. Bijkomend voordeel van onze inzethorren is dat er geen boormachine of schroeven aan te pas komen bij gebruik van de inzethor. De hor klemt zich namelijk zelf vast aan de bovenkant van het raam met metalen- of kunstof veertjes. Het plaatsen van de hor gaat simpel en vraagt weinig kracht, net als het verwijderen.

Klemhor – inzethor speciaal voor draaikiepramen

Klemhorren lijken op inzethorren, maar zijn speciaal ontwikkeld voor houten draaikiepramen. De klemhor wordt, van binnen uit gezien, achter het raam in het houten kozijn geplaatst. Het raam kan hierdoor zonder problemen geopend of gesloten worden. Ook onze klemhorren bevestig je zonder dat je gaten in je kozijn hoeft te boren, maar door dunne roestvrij stalen klemmen. Om te zorgen voor een optimale afdichting is elke klemhor voorzien van borstel.

Profiel verkrijgbaar in verschillende RAL-kleuren

Keje inzethorren en klemhorren zijn verkrijgbaar in verschillende standaard RAL-kleuren. Maar heb je het profiel liever in een andere RAL-kleur? Ook dat is tegen meerprijs mogelijk.

Horren die tegen een stootje kunnen

De horren van Keje kunnen tegen een stootje. Het frame is gemaakt van stevig aluminium. Het horrengaas is van hoge kwaliteit. De klemhorren die in combinatie met draaikiepramen gebruikt worden blijven vaak het hele jaar door voor het raam zitten. Daarom is het extra belangrijk dat ze bestand zijn tegen een stootje.

Rolhorren

Een ideale hor voor je raam; dat is een rolhor. Met een cassette waarin de hor opgerold wordt. Keje rolhorren zijn geschikt voor ramen met houten kozijnen, die geopend worden met behulp van een telescoop uitzetijzer. De rolhor is voorzien van stevig gaas, dat opgesloten ziet in de zijgeleiders. Op deze manier kan het gaas niet uit de geleiding waaien. Hierdoor kan de hor zowel binnen als buiten geplaatst worden. Rolhorren maken we altijd op maat in onze fabriek, zodat ze perfect passen.

Rolhorren – ideale hor voor ramen en deuren

De naam zegt het al; een rolhor rol je naar beneden en zo voorkom je dat hongerige muggen binnenvliegen als je ’s avonds het licht aan hebt op je slaapkamer of badkamer. Of dat nieuwsgierige spinnen naar binnen komen kruipen. Onze rolhorren bedien je simpel door schuifjes aan de onderzijde. De hor rolt zichzelf op in een gesloten cassette. De hor kan zowel op- als in de dag bevestigd worden en omdat het horrengaas zich in een cassette bevindt zijn rolhorren ook geschikt om aan de buitenzijde van het raam te monteren.

Frame in verschillende kleuren leverbaar

Wij besteden veel aandacht aan het design van onze horren. Zo is het aluminium frame van onze rolhorren in een aantal standaard RAL-kleuren verkrijgbaar. Maar heb je liever een andere kleur? Bijvoorbeeld dezelfde kleur als je kozijn? Dan is ook dat, tegen meerprijs, mogelijk.

Vaste raamhorren

Op zoek naar een eenvoudige, maar doeltreffende raamhor? Dan raden wij één van onze vaste raamhorren aan. Onze vaste raamhorren zijn geschikt voor houten kozijnen en ramen die naar buiten toe openen. Ongedierte blijft buiten, terwijl het raam van je slaapkamer, badkamer of woonkamer toch gewoon lekker openstaat. Net als al onze andere horren, maken wij de vaste raamhorren ook op maat.

Vaste raamhorren voor houten kozijnen

Een vaste raamhor is een duurzame oplossing. Door het stevige horrengaas en solide aluminium frame kunnen onze vaste raamhorren het hele jaar door gebruikt worden. In het najaar en de winter zijn er dan wel een stuk minder muggen, maar ook andere insecten deinzen er niet voor terug om binnen een kijkje te nemen. Wij produceren drie soorten vaste raamhorren

– Vaste raamhor plissé
– Vaste raamhor met scharnieren of draaiwervels
– Rolhor

Alle vaste raamhorren worden gemonteerd door middel van boren en schroeven.

Vaste raamhor plissé

Een echt stijlvolle raamhor. Zo laat onze vaste raamhor plissé zich het beste omschrijven. Deze hor is geschikt voor gebruik in combinatie met houten kozijnen, die naar buiten toe openen. Het slanke aluminium frame wordt met schroeven gemonteerd op het kozijn. Het zwarte geplisseerde gaas kan tegen een stootje en bedien je omhoog of naar beneden met een trekbalk en kun je op elke gewenste stand positioneren. Het frame is in een aantal standaard RAL kleuren verkrijgbaar, maar elke andere kleur is mogelijk tegen meerprijs.

Vaste raamhor met scharnieren of draaiwervels

Onze vaste raamhor is geschikt voor ramen met houten kozijnen die naar buiten toe geopend worden met een telescopische raamuitzetter. Het is natuurlijk belangrijk dat het uitzetijzer niet in de weg zit bij het dichtdoen van de raamhor. Deze vaste raamhor kan bevestigd worden met scharnieren, of naar wens met (draai)wervels. De scharnieren worden gemonteerd op het kozijn en de hor kun je openen of dichtdoen met een handgreepje. De hor sluit door een magneet op de andere stijl van het kozijn. Wanneer voor de optie met draaiwervels gekozen wordt, dan zit de hor altijd voor het kozijn.

Naast zwart of grijs horrengaas, kan deze raamhor voorzien worden van pollengaas. Voor dit type gaas wordt wel een kleine meerprijs berekend.

Rolhor

Een populaire raamhor is de zogenaamde rolhor. Dat is een raamhor waarbij het horrengaas zich oprolt in een cassette. Onze rolhor is geschikt voor ramen met houten kozijnen die naar buiten toe openen. Ook hier geldt dat het raam geopend wordt met een telescopische raamuitzetter. Mede door het robuuste aluminium profiel en het harde gaas kan deze rolhor zowel binnen als buiten geplaatst worden. Het gaas zit stevig opgesloten in de geleiders en waait bij harde wind niet zomaar los.

Excellente kwaliteit van Nederlandse bodem

Al onze horren worden van begin tot eind in Nederland vervaardigd. Voor de productie van de horren gebruiken we alleen de beste materialen. Of het nu gaat om het horrengaas, het aluminium profiel, te schroeven of de klemmen. We besteden veel aandacht aan het design en de afwerking zodat er altijd een mooie en stevige hor voor het raam of de deur zit.

Winkelwagen
Scroll naar boven