keje-raamhor

KeJe hordeuren

Waarom een hordeur? Het antwoord op deze vraag zal vaak te maken hebben met het weren van insecten. Er waaien ook een stuk minder pollen je huis binnen dankzij het fijne horrengaas.

Keje hordeuren

Altijd een passende hordeur voor jouw deur, tuindeuren of schuifpui met de hordeuren van Keje! Onze hordeuren worden op maat gemaakt. Wij werken samen met verschillende dealers, die je helpen met het vinden van jouw hordeur. Onze hordeuren zijn op verschillende manieren te bevestigen, ook zonder dat er geboord of geschroefd hoeft te worden. En dat is heel prettig bij kunststof- en aluminium kozijnen, waarbij boorgaten niet meer te herstellen zijn. Liever ook geen gaten in je houten deurkozijn? Ook dan kun je voor deze oplossing kiezen.

Hordeuren meer dan insectwerend alleen

Waarom een hordeur? Het antwoord op deze vraag zal vaak te maken hebben met het weren van insecten. Maar een hordeur doet meer dan alleen insecten buiten houden. Er waaien ook een stuk minder pollen je huis binnen dankzij het fijne horrengaas. En tenslotte voorkom je met de meeste hordeuren dat kinderen of huisdieren zomaar naar buiten kunnen lopen. Met hordeuren kun je de buitendeur in de zomer onbezorgd open laten staan.

Vaste hordeuren voor gewone deuren

Een enkele hordeur is in verschillende uitvoeringen mogelijk. Zoals de traditionele (vaste) hordeur met een aluminium schopbord langs de onderzijde. Deze hordeur wordt gemonteerd met behulp van scharnieren en open je met een greepje. Liever een hordeur met gaas dat netjes opgevouwen wordt als de deur gewoon dichtzit? Kies dan voor een plisséhordeur.

Hordeuren voor openslaande deuren

Het vinden van een passende hor voor je tuindeuren kan een hele klus zijn. Wij maken hordeuren voor openslaande deuren volledig op maat. Deze horren zijn voorzien van een trekbalk, waarmee de hordeur makkelijk open of dicht gemaakt kan worden. Hordeuren voor openslaande deuren zijn in verschillende uitvoeringen mogelijk.

Hordeuren voor schuifpuien

Heerlijk de schuifpui open zodra het lente is! Maar dan liever geen vliegen en muggen in huis. Met een hordeur voor je schuifpui ben je van deze ongemakken af. Onze hordeuren voor schuifpuien zijn voorzien zijn van een stevig frame en goed horrengaas. Ook voor schuifpuien maken we de hordeuren uiteraard op maat en met oog voor een goede afwerking.

Kunststof kozijnen & hordeuren

Liever geen gaten in je kunststof kozijnen? Dat is mogelijk met onze inzetplisséhordeur Ziza. Dit type hordeur kun je bevestigen, zonder dat je daarvoor hoeft te schroeven en boren. Het frame van deze hordeuren wordt als het ware tussen het kozijn geklemd. Hierdoor ontstaat een solide bevestiging. Daarnaast hebben we ook nog een aantal andere hordeuren die geschikt zijn in combinatie met kunststof kozijnen.

Hordeur plissé

Steeds meer mensen kiezen voor een plisséhordeur. Deze hordeur heeft een aantal voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld een traditionele hordeur of rolhordeur. Een groot voordeel is natuurlijk dat het horrengaas inschuift en alleen het frame zichtbaar blijft. Ook blijft een plisséhor in elke gewenste stand staan en doordat het gaas geplisseerd is, is het ook minder kwetsbaar.

Winkelwagen
Scroll naar boven