castell

Castell vloeren zorgen voor karakter en zijn bovendien uniek in kwaliteit en prijs. Castell kiest de grondstoffen voor haar producten zorgvuldig uit. We voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en leveren duurzame producten met een lange levensduur.

Een vloer van Castell is kiezen voor kwaliteit

Castell PVC

PVC-vloeren zijn opgebouwd uit drie lagen: de rug, de bedrukte filmlaag en de toplaag. De rug geeft het product de benodigde stevigheid. Doordat Castell altijd gebruik maakt van traceerbaar en kwalitatief hoogstaand materiaal is de levensduur optimaal. De filmlaag geeft uitstraling aan de vloer. Castellvloeren worden geleverd in verschillende hoogwaardige dessins met een kwalitatief hoge printtechnologie om de vloer een zo natuurlijk mogelijke uitstraling te geven.

Castell Laminaat

Castell Basic laminaat flooring staat voor een serie aantrekkelijke laminaatvloeren met clicksysteem uitgevoerd in eigentijdse commerciële houtdecors, Berlin, Bon, Dresden en Verona. Het vlakke oppervlak is voorzien van een voelbare houtstructuur. Klasse 23. 10 jaar garantie, afm. plank 138 x 195 x 6 mm. bijpassende dek-plakplinten beschikbaar.

Winkelwagen
Scroll naar boven