Zimmer + Rohde

Als internationaal gerenommeerd merk voor verfijnd design en hoogwaardig meubeltextiel bevindt Zimmer + Rohde zich al meer dan een eeuw op het snijvlak van traditie en innovatie.

Zimmer + Rohde de toekomst inrichten, sinds 1899

Met een internationaal portfolio van exclusieve meubelmerken weerspiegelt Zimmer + Rohde een breed scala aan woonstijlen en is het een partner in de contractsector waarmee u bijna elk textielidee kunt realiseren.

Van het hart van Duitsland tot de Europese designhoofdsteden Milaan, Parijs en Londen tot het kosmopolitische New York – ontdek ons ​​internationale merkenportfolio en ontdek een breed scala aan inrichtingsstijlen: tijdloos Duits design, weelderige Italiaanse luxe, zorgeloze Franse flair, bewust geleefd Brits natuurlijkheid en eeuwige Amerikaanse elegantie.

Bij elke collectie is het onze toewijding om de juiste balans te vinden tussen textielvakmanschap, geavanceerd design en de beste prestaties, in overeenstemming met de behoeften van onze klanten. Ons productportfolio van gordijnstoffen, meubelstoffen, decoratiestoffen, functionele stoffen – of het nu gaat om effen of gedessineerd, geluiddempend, vlamvertragend of verduisterend – tot en met behang en gordijnroeden laat qua textiel niets te wensen over.

Met meer dan honderd jaar textielexpertise zijn wij de ideale partner voor de contractsector. Met meer dan tien eigen vestigingen en agenten en dealers over de hele wereld bieden wij onze klanten een snelle service op maat.

Winkelwagen
Scroll naar boven