coral

Aan elke entree worden specifieke eisen gesteld, afhankelijk van de functie van onder andere het gebouw en de bezoekers. De Coral collectie bestaat uit verschillendetype schoonloopmatten, elk met hun eigen speciefieke eigenschappen zoals vuilschrapen of vocht opname.

Coral Schoonloopsystemen roep vuil een halt toe

De Coral collectie bestaat uit verschillende type schoonloopmatten, elk met hun eigen speciefieke eigenschappen zoals vuilschrapen of vocht opname. De pictogrammen in het boek ondersteunen bij het maken van een juiste keuze.

Naast functionaliteit is er ook keuze in uitvoeringsvorm. Coral is verkrijgbaar in rollen, matten en tegels. Een keuze voor duurzaamheid is een keuze voor de optimale functionaliteit van Coral voorzien van geregenereerd garen. Welke collectie dan ook, Coral biedt altijd de beste kwaliteit en functionaliteit.

Naast functionaliteit is er ook keuze in uitvoeringsvorm. Coral is verkijkgbaar in rollen, matten en tegels. Een keuze voor duurzaamheid is een keuze voor de optimale functionaliteit van Coral voorzien van geregenereerd garen. Welke collectie dan ook, Coral biedt altijd de beste kwaliteit en functionaliteit.

Winkelwagen
Scroll naar boven