kobe gordijnen

Kobe

Kobe heeft een team die de interieurtrends volgen en dit zowel in de residentiële als de projectmarkt. Het resultaat vormt de basis voor de volgende collectie met de nieuwste trends voor zijn klanten.

Kobe’s collecties bevatten stoffen die passen in meerdere interieurstijlen

Kobe heeft zijn eigen Research & Development Afdeling. Een team van professionals die de globale mode – en interieurtrends volgen en dit zowel in de residentiële als de projectmarkt. Het resultaat van hun bevindingen vormt de basis voor de volgende collectie met de nieuwste trends en gewenste producten voor zijn klanten.

Kobe’s productontwikkelingsteam creëert stoffen voor toekomstige huizen van onze klanten. De projectstoffen voldoen aan de strenge eisen van de internationale contractmarkt. De focus ligt op een balans tussen design en functie.

Kobe’s collecties bevatten een mooie balans tussen praktische stoffen die passen in meerdere interieurstijlen en unieke ‘statement pieces’. De look & feel, kleuren en innovatieve combinaties van garens en weeftechnieken spelen een centrale rol.

Kobe’s producten worden gedistribueerd over de hele wereld met ultieme logistieke efficiëntie en betrouwbaarheid. Kobe maakt gebruik van een volledig geautomatiseerd magazijn voor de logistieke processen van de behandeling, het snijden, verpakken, sorteren en verzenden.

KOBE heeft een gerenommeerde reputatie op het gebied van kwaliteit en innovatieve ontwerpen. Het focust zich op service, ondersteuning en samenwerking, waar continuïteit en gezamenlijk succes centraal staan.

Winkelwagen
Scroll naar boven