cosi

Ons merk COSI staat voor Colorful Living, een vrolijke en kleurrijke gordijncollectie geinspireerd door de natuur, waardoor je al het moois van buiten naar binnen kunt halen. Kies voor COSI voor een tijdloos, authentiek en een heerlijk gevoel.

Breng kleur in je interieur met Cosi

Ons merk Cosi staat voor Colorful Living, een vrolijke en kleurrijke gordijncollectie. Bij Cosi hebben wij ons vooral laten inspireren door de natuur, waardoor je al het moois van buiten naar binnen kunt halen. Zo geef je met zachte materialen, botanische patronen en vrolijke tinten een boost aan je interieur. En aan je humeur! Kies voor Cosi voor een tijdloos, authentiek en een heerlijk… cosy gevoel.

Laat je inspireren

In onze Cosi collectie vind je naast een uitgebreid assortiment stoffen in kleur en dessin tevens stoffen met bijzondere eigenschappen zoals vlamvertragende, akoestische, transparante of extra verduisterende. Ontdek Cosi bij een van onze dealers in jouw buurt. Ontdek onze Cosi lijn en laat je inspireren! Hierbij een greep uit onze nieuwste kwaliteiten.

Winkelwagen
Scroll naar boven