raamplisse-dakraam

KeJe raamplissé

Keje raamdecoratie monteer je zonder dat je daarvoor in de kozijnen hoeft te boren en schroeven. We maken jouw raamdecoratie altijd op maat en met aandacht voor kwaliteit en design.

Keje raamplissé

De vaste raamplissé is een stijlvolle, vaste raamhor voorzien van een geplisseerde stof. De stof is geïntegreerd in een vast, aluminium frame waarvan de hoeken in verstek zijn gezaagd. Hierdoor is het product uitermate geschikt voor dakramen en/of kozijnen die naar buiten toe worden geopend. De vaste raamplissé heeft geïntegreerde handgrepen in de treklijsten. Aan het einde van de trekbalk is een unieke touw vergrendelsysteem, waardoor de raamdecoratie in elke gewenste stand gepositioneerd kan worden. De vaste raamplissé is gemaakt voor montage op het kozijn, door middel van boren en schroeven.

De stoffen zijn leverbaar in 90 verschillende kleuren en indiverse stofsoorten, van decoratief tot verduisterend. Het frame is standaard leverbaar in 4 RALkleuren, maar uiteraard is een afwijkende RALkleur tegen meerprijs ook mogelijk.

Keje raamdecoratie – stijlvol & praktisch

Keje raamdecoratie wordt volledig in Nederland geproduceerd. Onze producten worden samengesteld uit materialen van hoge kwaliteit en onze raambekleding heeft een makkelijke en veilige bediening. Daarnaast besteden we veel aandacht aan het design, want raambekleding moet wel passen bij de stijl en kleuren van het interieur. Naast het stijlaspect zijn er natuurlijk ook de praktische aspecten van raamdecoratie:

  • Verbetering van de akoestiek
  • Privacy
  • Zonwerende functie
  • Inbraakpreventie
  • Bescherming van meubels tegen verkleuring
  • Verbetering van de akoestiek
  • Privacy

Raamdecoratie in verschillende uitvoeringen

Voordat je raamdecoratie aanschaft, is het goed om na te denken over de functie die jouw raambekleding moet hebben. Moet het bijvoorbeeld verduisterend zijn of liever lichtdoorlatend? Onze Speldid Pliss plisségordijnen zijn zowel in lichtdoorlatende- als verduisterende stof verkrijgbaar en met de Day ’n Night lijn kun je dit combineren. En misschien vind je het niet prettig om al teveel inkijk te hebben in je huis, dan zijn onze Latende horizontale lamellen ideaal. Net als de Lamella jaloezieën. En met een rolgordijn heb je een heel praktische raambekleding. Keje heeft een uitgebreid assortiment raambekleding die voorziet in de wensen die jij hebt.

Montage zonder boren en schroeven

Keje raamdecoratie is eenvoudig te bevestiging. Een boormachine en schroeven zijn overbodig. De raamdecoratie zelf bevindt zich in een aluminium frame. Het frame wordt gemonteerd door middel van magneet- en staalband op de glaslatten van het kozijn. Omdat het frame dun is, steekt het nauwelijks buiten het raamkozijn uit. Het frame en het raamkozijn vormen daardoor bijna één geheel. Het voordeel van deze manier van montage is dat er geen gaten in het kozijn geboord hoeft te worden. Dat is vooral erg prettig bij kunststof- en aluminium kozijnen. Maar kan ook prima in combinatie met houten kozijnen gebruikt worden.

Winkelwagen
Scroll naar boven