cachet

CACHET staat voor Luxurious Living en omvat een collectie van exclusieve, stijlvolle stoffen met bijzondere garens, diepe kleuren en geraffineerde dessins. Met CACHET heb je echt iets bijzonders in huis.

Laat je verleiden door Cachet

Ontdek de magie van deze unieke stoffen en spraakmakende dessins. Cachet is onze high-end collectie, allemaal stoffen met een extra toegevoegde waarde. Het is een collectie om mee te “shinen”, een collectie met extra veel glans! Ons motto is dan ook: Met de gordijnen van Cachet geven we het leven glans!

Luxe en stijlvol

Met Cachet spelen we in op de trend van nu; de behoefte om je te omringen met zachte en natuurlijke materialen om zo een gevoel van veiligheid in je omgeving te creëren. Cachet bevat dan ook extra zachte stoffen zoals de Naples, Florence en San Tropez FR. De stoffen zijn met passie gemaakt en zoals u aan de verfijnde detaillering en afwerking kunt zien. Er zijn zeer fijne garens en mooie weeftechnieken toegepast om tot deze bijzondere collectie te komen! Ontdek onze Cachet lijn en laat je inspireren! Hierbij een greep uit onze kwaliteiten. Benieuwd naar onze andere kwaliteiten? Kom dan naar onze showroom!

Winkelwagen
Scroll naar boven